Alex Nikolaou


Alex Nikolaou

“Fargerike Nikolaou”

*Grunnet corona utbruddet er denne artisten midlertidig utilgjengelig*

Alex Nikolaou er en artist fra Hellas som spesialiserer seg innenfor tatoveringsstilen Neo-traditional, traditional og elsker alt som har med farger å gjøre.

Alt startet da han for første gang så en fargerik tatovering da han fortsatt var på videregående. Fra det øyeblikket klarte han ikke å slutte å tenke på det, så han begynte å tegne så ofte han kunne og klarte å få en lærlingeplass hos et lokalt studio i Athen. På samme tid studerte han for å få bachelor innen Comic Art, som han fikk 2 år senere. Senere og innen han fylte 22 søkte han, og fikk plass på Athens School of fine arts.

Etter litt eksperimentering og med innflytelse og inspirasjon ifra skate-og gate kulturen som han  fant utrolig fascinerende, utviklet han stilen som han spesialiserer seg innenfor i dag og spesielt fargekunnskapen hans som fortsetter å belønne seg.

Tatoverings-stilen Neo traditional kombinerer de modige linjene og de sterke fargene til tradisjonelle tatoveringer med en større variasjon av fargetoner og mer komplekse design.
 

Han sier selv at  “Tatovering har blitt en livstil, og tanken på å dekorere kroppen til andre med min egne karakteristiske kunst får meg til å føle meg takknemlig, oppfylt og full av glede” 

Nikolaou kommer til oss 23-28.mars og du kan bestille time ved å fylle ut skjema nederst på siden vår, mail : post@carbonink.no,  facebook siden vår, eller ved å ringe oss på 98150505


+

-

-

-

-


Du kan også sende oss mail direkte til post@carbonink.no eller ringe oss på 98150505

0
Webdesign levert av Zondo Norge AS