Aleksandr


Aleksandr

“Mr. Samsin”

*Grunnet corona utbruddet er denne artisten midlertidig utilgjengelig*

“Hey! Jeg heter Aleksandr Samsin, og jeg er en reisende artist som for tiden oppholder meg i Tenerife, Spania. Jeg har alltid vært interresert i kunst, og fra en ung alder ble jeg spesielt inspirert av kunsten grafitti og bevegelsen, og drev selv med det i mange år. Senere oppdaget jeg en mer finere form for kunst, interreserte meg veldig for kunst historie og begynte etterhvert å studere det i Irland. Der hadde de et ekstremt bra kunst program som gjorde at jeg fikk utviklet meg mer som kunstner.”

Tatovering oppdaget jeg først i 2014 som 24 åring, gjennom YouTube, og ble lært opp på egenhånd gjennom erfaring og videoer. Nå reiser jeg verden rundt i Litauen, Norge, England, Irland og storkoser meg med å møte nye folk og hjelpe med å gi mennesker sine drømme tatoveringer.

Aleksandr er spesialisert seg innenfor single needle tatoveringer men digger også å sammenslå forskjellige måter og teknikker inn i arbeidet sitt. Han digger å eksperimentere og ha det morsomt! Han utfører i tillegg skrift på frihånd, mandaler og geometriske design.

Aleksandr er fast gjesteartist hos oss, og er å finne i vårt studio ca annenhver måned. Du kan bestille time hos han ved å fylle ut skjema nederst på siden vår, sende oss en melding på facebook siden vår, eller ringe oss på 98150505.


  +

  -

  -

  -

  -


  Du kan også sende oss mail direkte til post@carbonink.no eller ringe oss på 98150505

  0
  Webdesign levert av Zondo Norge AS