Andrzej Zipa

Andrzej Zipa Sabelink Tattoo Brumunddal

Andrzej Zipa

Andrzej Zipa har vært med oss fra åpningsdagen.

Andrzej Zipa er fra Polen og var en del av Sabelink crewet da vi åpnet i mars 2013. Han var en viktig del av studio når vi åpnet men valgte å flytte tilbake til Polen da hans kone ble gravid og de ønsket å ha familien i nærheten under barnets oppvekst. Siden de flyttet tilbake har Andrzej kjærkomment besøkt oss ofte , og hans nærvær setter dype spor hos alle som besøker studioet vårt. Andrzej har en stadig voksende kundekrets her i Norge og mange kommer langveisfra for å tatovere seg hos Andrzej. 

Andrzej elsker å tegne custom skrift

Hans stil er særegen og tatoveringene hans skiller seg ut i mengden. Han tegner det meste selv, og er veldig glad i å tatovere mørke motiver. Han har også en lys side som gjenspeiler seg spesielt i hans roser og dotwork. Han liker skiller seg også spesielt ut med sine trashpolka og grapic style tatoveringer.
Andrzej flyttet tilbake til Polen for å åpne sitt eget studio etter å ha jobbet hos oss i ett år, men han kommer tilbake som gjesteartist hos oss flere ganger i året.

Andrzej Zipa kommer tilbake 10-17.november 2018, og du kan bestille time ved å sende oss mail ved å sende oss mail: post@carbonink.no , telefon 98150505 facebook eller bruke skjema nederst på siden vår.


+

-

-

-

-


Du kan også sende oss mail direkte til post@carbonink.no eller ringe oss på 98150505

Webdesign levert av Zondo Norge AS