Arran


Arran

The Mandala Maker

Vårt hyggeligste tilskudd i gjesteartistbasen vår er 31 år gamle Arran Baker fra Tamworth i Storbritannia!

Etter å ha bli overtalt av sin bestevenn, så la Arran Baker på sin vei til å bli tatoveringsartist. Interessen for tegning og kunst har vært der i langt tid, men sterkest var interessen for stilen linework. Nå er han i Norge for første gang, for å vise frem sin kunst og sin personlighet.

Arran har tre års erfaring på sine skuldre og en spesialitet innenfor blackwork mandala.  Arran strekker seg langt for å sikre et kjempebra resultat og en fornøyd kunde. For i tillegg til den berømte mandalastilen så er han også begavet innenfor realisme og linework, noe som reflekteres i hans tidligere arbeid og motiv. Han er heller ikke fremmed med å kombinere stilene han kan heller. En del av designene hans er en blanding av realistisk og linework tross alt.

Ønsker du å ha Arran, får du en tatovør som utøver nøyaktighet og kvalitet. Og ikke bare nok med det, han tegner nemlig alt selv! Dermed er du garantert et 100% custom design. Hovedsakelig ser han etter større oppdrag, slik som hele sleeves eller store motiv på ryggen, men derimot sier han heller ikke nei til å utføre en liten, søt tatovering!

Arran er gjesteartist hos Carbon INK Tattoo 9-14.mai, og du kan bestille time hos han ved å klikke på BOOKING nederst på siden vår, eller send en mail til oss: post@carbonink.no

0
Webdesign levert av Zondo Norge AS