Arran Baker


Arran Baker

The Mandala Maker

*Grunnet corona utbruddet er denne artisten midlertidig utilgjengelig*

Vårt hyggeligste tilskudd i gjesteartistbasen vår er 29 år gamle Arran Baker fra Tamworth i Storbritannia!

Etter å ha bli overtalt av sin bestevenn, så la Arran Baker på sin vei til å bli tatoveringsartist. Interessen for tegning og kunst har vært der i langt tid, men sterkest var interessen for stilen linework. Nå er han i Norge for første gang, for å vise frem sin kunst og sin personlighet.

Arran har tre års erfaring på sine skuldre og en spesialitet innenfor blackwork mandala.  Arran strekker seg langt for å sikre et kjempebra resultat og en fornøyd kunde. For i tillegg til den berømte mandalastilen så er han også begavet innenfor realisme og linework, noe som reflekteres i hans tidligere arbeid og motiv. Han er heller ikke fremmed med å kombinere stilene han kan heller. En del av designene hans er en blanding av realistisk og linework tross alt.

Ønsker du å ha Arran, får du en tatovør som utøver nøyaktighet og kvalitet. Og ikke bare nok med det, Arran tegner nemlig alt selv! Dermed er du garantert et helt orginalt resultat. Hovedsakelig ser han etter større oppdrag, slik som hele sleeves eller store motiv på ryggen, men derimot sier han heller ikke nei til å utføre en liten, søt tatovering!

Arran har tegner flere customdesign som han gjerne vil lage, disse finner du til en meget god pris her: Customprosjekt

Arran Baker kommer tilbake til oss 4-8.mai 2020, og du kan bestille time hos han ved å fylle ut skjema nederst på siden vår, eller sende oss en mail : post@carbonink.no. Du kan også kontakte oss via facebook siden vår “Carbon INK Tattoo”, eller ved å ringe oss på 98150505.


  +

  -

  -

  -

  -


  Du kan også sende oss mail direkte til post@carbonink.no eller ringe oss på 98150505

  0
  Webdesign levert av Zondo Norge AS