Ben Dunning


Ben Dunning

*Grunnet corona utbruddet er denne artisten midlertidig utilgjengelig*

Fra Surrey, UK kan vi med varme hjerter introdusere Ben Dunning inn i Carbon INK crewet. Dette vil være første gang han reiser over Nordsjøen for å være gjesteartist, og han gleder seg og er like spent som vi er.

‘’Hey! Jeg heter Ben, og jeg er super gira på å få være med de fantastiske folkene på Carbon INK! Jeg har tatovert på fulltid i ca. fire år nå der lærlingtiden min varte meg hele 18 måneder men det finnes ingenting jeg heller ville gjort. Stilen jeg spesialiserer meg i er black and grey realisme i nesten alle formater, som portretter, blomster, horror, fantasy, hva man enn kan tenke seg. Jo mer detaljer, jo mer elsker jeg det.
Om du ønsker roser, er du allerede min favoritt person.’’

Før Ben begynte å tatovere var han en fremadstormende artist som gjorde provisjoner for familieportretter, og har til og med vist frem sine verk i flere kunstutstillinger. Kunst har alltid vært noe han har brent for og tatovering er en plattform som har gitt han muligheten til å uttrykke seg selv, kunsten han ønsker og transportere det på andre mennesker.  Uansett om det er noe så enkelt som skrift eller et stort detaljert back piece vil han alltid være 100% fokusert og gjøre alt han kan. Så lenge kunden er fornøyd når de forlater studioet, er jobben min gjort.

Ben Dunning kommer tilbake til oss høsten 2019, og du kan sette deg opp på bestillinglista hans ved å sende oss mail til post@carbonink.no, telefon: 98150505, via vår facebook side eller bruke skjema nederst på siden vår.

 


+

-

-

-

-


Du kan også sende oss mail direkte til post@carbonink.no eller ringe oss på 98150505

0
Webdesign levert av Zondo Norge AS