Christina Colour


Christina Colour

Christina Colour er drivkraften bak Carbon INK Tattoo

Jeg har alltid levd i min egen kreative verden. Jeg har tegnet og malt så lenge jeg kan huske. Jeg startet med piercing på egenhånd da jeg var 15 år. På denne tiden var det ingen studioer hvor jeg bodde, så den eneste måten jeg kunne lære meg å pierce,  var å finne ut av det selv. Jeg piercet min vei gjennom kunst- og håndverkskolen og etter skolegangen tok jeg etablererprøven og HMS kurs.

Jeg drømte om å åpne et studio, men trengte erfaring og begynte med en jobb i restaurantbransjen som daglig leder. Drømmen om eget studio ble borte i hverdagens strabaser. En av mine venner var tatovør, og det var han som en skjebnesvanger dag overtalte meg til å prøve tatoveringsmaskinen hans. Jeg var både skremt og fascinert, men han fikk overtalt meg til å tegne på armen hans, og satte en tatoveringsmaskin i hånden min. Jeg visste plutselig hva jeg ville gjøre resten av livet. Han sendte meg hjem med en tatoveringsmaskin og oppmuntrende ord.

Jeg tatoverte i et år før jeg fikk læretid hos Sabelink Lillestrøm. Etter å ha jobbet der i et åt åpnet jeg mitt studio, Sabelink Tattoo i Brumunddal – som nå heter Carbon INK tattoo. Vi er nå et crew på fem som stadig utvikler seg.

Jeg ble invitert til min første convention i 2015, av eieren av Northern INK exposure i Toronto som er en av verden største med over 500 artister. Jeg ble deretter invitert til Shanghai Tattoo convention der jeg møtte store helter av meg. De inviterte meg som gjesteartist til Hawaii og Philadelphia, og ga meg medlemskap i National Tattoo Association, som har convention i Florida. Verden blir større og større for hvert sted jeg jeg blir invitert til, og jeg har fått et helt utrolig nettverk av venner og artister. Ved å reise har jeg utviklet meg både personlig og kunstnerisk, og fått stor innflytelse av artister jeg har vært så heldig å få møte. Dette er hvordan jeg har bragt en liten del av verden til lille Brumunddal.

Å ha gjesteartister, og å jobbe rundt i hele verden, er det som virkelig fikk meg til å utvikle meg som kunstner. Til å ta sjanser og alltid prøve nye stiler, utstyr og metoder.

I mine tatoveringer finner du ofte feminine uttrykk, henna og lace-mønster. Portrett og detaljer er min spesialitet. Jeg gjør også utfordrende coverups. Det er lite vi ikke kan dekke i dag med en dose teknikk og tålmodighet.

Jeg har også utviklet min helt egen Christina Colour stil, «Watercosmo», som er inspirert av vannfarger og universet. Gir du meg kunstnerisk frihet, vil jeg gjøre alt jeg kan for å legge igjen en liten del av sjela mi i kunstverket ditt.

Ønsker du å sette deg opp på venteliste hos Christina?  Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet nederst på siden, eller ved å sende en mail til post@carbonink.no

0
Webdesign levert av Zondo Norge AS