Dotwork Dan


Dotwork Dan

Blackwork-Dotwork

Tilbake igjen! Etter fantastiske tilbakemeldinger fra hans forrige besøk og stor pågang ønsker vi Dan velkommen tilbake hos oss.
Dan fra Portugal var hos oss første gangen i 2014 har et særegent øye for detaljer. Du skal lete lenge etter noen som har en stødigere strek enn denne mannen, hans black work og dotwork er særdeles iøynefallende. Alle hans design er selvfølgelig custom work og hvis du ser nøye etter ser du en liten bit av sjelen hans i vær eneste tatovering.

Han har en særegen interesse for rene linjer og forklarer sin lidenskap for blackwork meget enkelt. “Blackwork er selve rammen for inntrykket hjernen danner når øyet ser en tatovering. Det er det viktigste elementet i alle tatoveringer, og med min stil vil jeg danne et harmonisk bilde som fremheves med perfekte linjer. Rene linjer er grunnlaget for min lidenskap for kunst”

Customdesign av Dan tegnes ved bestilling

Dan kommer tilbake i august 2018 og du kan bestille time ved å sende oss mail: post@carbonink.no , telefon 98150505 facebook eller bruke skjema nederst på siden vår.

Vi gleder oss veldig til å ha denne fantastiske kunstneren tilbake hos oss.
Send oss en melding snarest hvis du er interessert i en time eller en konsultasjon hos Dan, dette er virkelig en artist vi kan anbefale hvis du ønsker en custom dotwork tatovering.


+

-

-

-

-


Du kan også sende oss mail direkte til post@carbonink.no eller ringe oss på 98150505