Daniel Macías


Daniel Macías

«All-round og Realisme»

Daniel vokste opp i Seville, Spania hvor han raskt fattet interessen for tegning. Det var dette som igjen gjorde at han snappet opp interessen for tatoveringer. Han elsket tanken om å implantere følelser, idèer og minner i huden, og med dette å kunne spre glede til de han tatoverer. Han sier selv at han ikke ble tatovør kun fordi han liker det, men ser på det mer som en forpliktelse til seg selv og hans klienter. 

Det var i 2015 som han først ble med i tatoverings-verdenen som lærling i Menorca, og etter 2 år der flyttet han tilbake til Seville og fordypet seg helt i stilen Realisme. Denne stilen overrasket han veldig med tanke på hvor mye tekstur han kunne skape på hud, men generelt så elsker han å gjøre alle slags stiltyper som også reflekteres i tatoveringene han lager. 

Han er veldig hjemmekjær, men er også ekstatisk over å kunne reise rundt å møte artister med alle slags bakgrunner og stiler, og dermed utvide kunnskapen sin om tatoveringer.

Daniel er meget flink med de fleste stilarter, men spesielt Black n `grey realisme.

Daniel kommer til tilbake til oss til i 2022 du kan skrive deg opp på hans venteliste han ved å fylle ut skjema nederst på siden vår, eller sende oss en mail : post@carbonink.no

0
Webdesign levert av Zondo Norge AS