Georgi


Georgi

»Love for the art»

Georgi er fra Bulgaria, hvor han har har spesialiserte seg i Fine Arts i byen Plovdiv. På videregående kunstskole studerte og praktisere han de tre store tradisjonelle disipliner innen kunst: maleri, grafikk og skulptur. Senere oppdaget han den fascinerende verden av digital kunst, enda mer mens han studerte billedkunst/ animasjon i hovedstaden Sofia. Han var i stand til å få kunnskap om tegneseriedesign og animasjonsfilmer, også komisk design som en hobby.

Kunst i alle former og spesielt visuell kunst har alltid vært hans lidenskap. Dette er grunnen til at han i 2010 begynte å jobbe som tatovør og fant et nytt kunstfelt å utforske. I løpet av de siste 5 årene jobber han i eget studio i sitt land med tatoveringsgjeststeder i Europa.

Han har et stort mangfold av stiler han foretrekker og jobber med, som alle har en ting til felles: drivkraften for visuelt tiltalende tatoveringer.
Georgi er spesielt interessert i følgende stiler: realistiske dyr, neotradisjonelle, neo -japanske, fantasi, skrekk og frihånd.

I galleriet hans finner du noen av hans custom prosjekter som han gjerne vil tatovere, hvis du ser noe som frister eller ønsker at han tegner et custom design til deg så ta kontakt med oss.

Georgi kommer til Carbon INK Tattoo fra 14. Juni, og du kan bestille time hos han ved å klikke på BOOKING nederst på siden vår, eller send en mail til oss: post@carbonink.no

0
Webdesign levert av Zondo Norge AS