Gry Siri


Gry Siri

Jinta som fargelegger hverdagen

Gry Siri er liten og kreativ moroklump, opprinnelig fra en liten landsby kalt Dokka. En kald høstdag, bestemte hun seg imidlertid for å endre bosted til Hedmarken. Hun pakket ned alt hun eide, og gikk lange veier i mørke, skumle skoger.

På den lange veien, oppdaget hun en flott, liten by hvor hun fant et sted å bo. Etter at hun kom til denne flotte, lyse byen, traff hun mange fargerike sjeler, og hun fikk inspirasjon til å dele den kunstneriske kreativiteten sin med andre. Hun ble introdusert for tatovering. Dette var noe ikke alle kunne gjøre, så hun var både nervøs og spent. Lærlingtiden startet en solfylt augustdag. Du kunne kjenne lukten av appelsiner og grisehud lange veier.

Med tiden gikk det bare mer og mer opp for henne hva hun hadde lengtet etter i så mange år; kunst, tatovering og fargerike mennesker i alle nyanser. Dette var det hun hadde ønsket og jobbe med. Etter mye øving og mye utfordringer, kunne hun endelig kalle seg tatoverings artist.

Gry Siri har nå drevet med dette i 5 år, å kunne ikke vært mer fornøyd med omgivelsene. Hun setter sitt preg på hverdagen hos Carbon INK Tattoo med sin sprudlende personlighet og morsomme påfunn.

Stiler Gry Siri utfører

Gry Siri elsker å utfolde seg med både store og små design. Hun er spesielt god med realisme, coverup, henna, mandala, watercolor, skrift og dotwork, hun er like flink med Black n`grey som hun er med farge.
Hun tar utfordringer på strak arm når det gjelder og gå ut på nye eventyr innenfor tatoveringskunsten!

Har du lyst på en tatovering fra Gry Siri? Send oss en forespørsel ved å klikke på «BOOKING» nederst på siden, eller ved å sende en mail til post@carbonink.no

0
Webdesign levert av Zondo Norge AS