Nad Savarino


Nad Savarino

FRA MILAN 

🌱 Nav Savarino fra Italia har tatovert i 15 år og reiser rund som gjesteartist i hele Europa. Han har vært kunster så lenge han kan huske, og startet med å tegne tegneserier som barn. Hans første tur inn i et tatoveringsstudio som 17åring gjorde at han startet med traditional art mens han jobbet som designer. Han studerte ved Academy of Fine Arts i Milan og når han var 27 ga livet han muligheten å starte med å tatovere, og har aldri stoppet opp siden.

🌱 Hans lærlingtid ble tilbrakt i en tradisjonell trial tattoosjappe, hvor han tok interessen i polynesiske stiler fra Stillehavet. De siste årene har han utviklet seg til en allrounder, i både fagrer og black n’grey, mens favorittene hans er old school, polynesisk/maori, semi realisme og alt som har ned geeky motiver å gjøre.

🌱 Nad har reist rundt som gjesteartist sider 2014, og dette blir hans første tur til Norge. Han snakker flytende engelsk, og har med sin reise plukket opp deler av språk som fransk, spansk og gresk.

Nad er tilbake hos Carbon INK Tattoo 5-15april , og du kan bestille time hos han ved å klikke på BOOKING nederst på siden vår, eller send en mail til oss: post@carbonink.no

Nad er veganer, og hos oss kan han tilby 100% cruely-free og veganske tatoveringer.

En vegansk tatovering hos oss innebærer at vi bytter ut produkter brukt i tatoveringsprosessen med sertifiserte veganske og cruelty free produkter:

🌱Stencil krem
🌱Stencil papir uten lanolin
🌱Petroleum fri jelly (vegansk “vaselin”)
🌱Såpe uten animalske produkter, SLS og paraben fri
🌱Cruelty free desinfeksjons spray
I tillegg:
🌱Blekk er vegansk og cruelty free.
🌱Tatoverings stolen er laget av faux lær
🌱Studio vårt har stort fokus på miljø
🌱Vi har vegansk etterbehandlings balm og svamp som erstatter såpe.

0
Webdesign levert av Zondo Norge AS