Nova


Nova

Nova 

Nylig byttet hun navn til Cassie, men bruker Nova som artist navn og er fast artist hos oss. 

Helt siden barndommen har jeg vært interessert i kunst i alle former, alt fra musikk til tegning, maling og hobbysaker. Fra tidlig av drev jeg aktivt med musikk og kunst – og siden alltid var musikk, kunst og håndverk mine favorittfag (samt Engelsk) Jeg ville alltid bli spurt om jeg kunne tegne de i klassen og ville som regel sitte og nynne for meg selv konstant mens jeg lagde tegninger og kruseduller i alle skrivebøkene mine. 

Reising, og å møte nye mennesker er også en av mine hovedinteresser. Jeg vokste opp på et tivoli som reiste rundt i Norge og alltid tok inn nye mennesker fra rundt om i verden, som gjorde at jeg utviklet meg på måter som jeg vet ikke mange får sjansen til. Mitt mål var alltid å få drive med noe som jeg kunne reise, møte nye mennesker, utforske og uttrykke meg og min kunst – noe som jeg akkurat har fått muligheten til.  

Tatoveringskunsten var veldig eksotisk og spennende for meg da jeg var 15/16 men var aldri noe som slo meg at jeg kunne elske og å drive med på fulltid. Da jeg var 17 år fikk jeg min aller første lille tatovering, og ble umiddelbart hekta. Dette var det jeg ville drive med. Med en gang jeg ble ferdig med videregående fikk jeg meg en lærlingplass hos Carbon INK Tattoo i Brumunddal under den fantastiske Christina Colour Andersen som jeg hadde sett opp til i mange, mange år. Nova ble offisielt født i februar 2019.

Ønsker du å tatovere deg hos Nova? Send oss en forespørsel ved å klikke på «BOOKING» nederst på siden, eller ved å sende en mail til post@carbonink.no

0
Webdesign levert av Zondo Norge AS