Paulius


Paulius

Paulius Statulevicius fra Lithauen

*Grunnet corona utbruddet er denne artisten midlertidig utilgjengelig*

Hans første tatovering lagde han som tenåring i 1997. Han hadde ikke internett tilgjengelig, men var fascinert av tatoveringene han hadde sett på sine eldre venner og var bestemt på å finne en måte å gjøre dette på selv. Hans første hjemmelagde tatoveringsmaskin ble laget av gjenoppbygde materialer fra en oksygenkompressor til akvarier. Som nål brukte han gitarstreng og som blekk brukte han pelikan tegneblekk. De første kundene hans var hans venner – punkrockere og heavy metal entusiaster. Det var ikke mange som hadde tatoveringer på denne tiden, så om du hadde en liten skrift eller stjernetegn tatovert var du rett og slett tøff.

Han begynte å studerte på kunsthøyskole hvor han også tatoverte sine medstudenter. Det var der han lærte seg å tegne originale custom tatoveringer og utviklet sin egen stil. Han fant ut at for å kunne brødfø familien sin, trengte han å ta det store steget og begynne i et skikkelig tatoveringsstudio. Han banket på døra til det lokale tatoveringsstudioet “Studija nr. 1” og begynte endelig å jobbe som tatovør etter mange år med å tatovere i det skjulte. Dette er snart 10 år siden og han jobber nå på et tatoveringsstudio som heter Ramastattoo. I tillegg reiser han til land som Tyskland, Nederland, Finland og Norge for å jobbe som gjestetatovør. Han var hos Carbon INK Tattoo for første gang i 2014 og besøker oss med jevne mellomrom.

Hans favorittstil er realisme i farger

Paulius liker også trash polka, sacred geometry, traditional, bio works, japansk og dotwork. Han lager custom design med digitale medier og tegner også på frihånd. Han er veldig flink til å designe store tatoveringer som sleeves og backpieces. Han er en utrolig jordnær person og liker å få frie hender når det kommer til å designe tatoveringer.

Paulius Statulevicius får inspirasjon til tatoveringene sine fra interessante mennesker han møter, naturen og industrianleggene i alle landene han besøker. Han han har også holdt seminarer på conventions hvor han har fått møte noen av sine store idoler, og har blitt inspirert av artister fra verden over. Hans store idoler og inspirasjoner i tatoveringsbransjen er Nikko Hurtado, Boris fra BorisTattoo i Vien, Bugs, Csaba Müllner, Remis Cizauskas og Volko Merschky. De har svært forskjellige stiler, og har inspirert Paulius til å jobbe svært allsidig.

Paulius kommer tilbake til oss 18-28-mai 2020. Du kan bestille time hos han ved å sende oss mail til post@carbonink.no , telefon 98150505 facebook eller bruke skjema nederst på siden vår.


+

-

-

-

-


Du kan også sende oss mail direkte til post@carbonink.no eller ringe oss på 98150505

0
Webdesign levert av Zondo Norge AS