Paulius


Paulius

En av våre orginale

^Hans første tatovering lagde han som tenåring i 1997. Han hadde ikke internett tilgjengelig, men var fascinert av tatoveringene han hadde sett på sine eldre venner og var bestemt på å finne en måte å gjøre dette på selv. Hans første hjemmelagde tatoveringsmaskin ble laget av gjenoppbygde materialer fra en oksygen kompressor til akvarier. Som nål brukte han gitarstreng og som blekk brukte han pelikan «tegne blekk». De første kundene hans var hans venner – punkrockere og heavy metal entusiaster. Det var ikke mange som hadde tatoveringer på denne tiden, så om du hadde en liten skrift eller stjernetegn tatovert var du rett og slett tøff.

Han begynte å studerte på kunsthøyskole hvor han også tatoverte sine medstudenter. Det var der han lærte seg å tegne originale custom tatoveringer og utviklet sin egen stil. Han fant ut at for å kunne brødfø familien sin, trengte han å ta det store steget og begynne i et skikkelig tatoveringsstudio. Han banket på døra til det lokale tatoveringsstudioet «Studija nr. 1» og begynte endelig å jobbe som tatovør etter mange år med å tatovere i det skjulte. Dette er godt over 10 år siden og han jobber nå i Ramastattoo i Lithauen. I tillegg reiser han til land som Tyskland, Nederland, Finland og Norge for å jobbe som gjestetatovør. Han var hos Carbon INK Tattoo for første gang i 2014 og har en stor del av det å gjøre studioet vårt til det det er i dag. 

Hans favorittstil er realisme i farger

Paulius liker også trash polka, sacred geometry, traditional, bio works, japansk og dotwork. Han lager custom design med digitale medier og tegner også på frihånd. Han er veldig flink til å designe store tatoveringer som sleeves og backpieces. Han er en utrolig jordnær person og liker å få frie hender når det kommer til å designe tatoveringer.

Paulius får inspirasjon til tatoveringene sine fra interessante mennesker han møter, naturen og industrianleggene i alle landene han besøker. Han han har også holdt seminarer på conventions hvor han har fått møte noen av sine store idoler, og har blitt inspirert av artister fra verden over. Hans store idoler og inspirasjoner i tatoveringsbransjen er Nikko Hurtado, Boris fra BorisTattoo i Vien, Bugs, Csaba Müllner, Remis Cizauskas og Volko Merschky. De har svært forskjellige stiler, og har inspirert Paulius til å jobbe svært allsidig.

Paulius kommer til Carbon INK Tattoo 14.februar 2022, og du kan bestille time hos han ved å fylle ut skjema nederst på siden vår, eller sende oss en mail : post@carbonink.no.

0
Webdesign levert av Zondo Norge AS