Piercing

Piercing Carbon Ink Tattoo

Piercing

Christina har 12 års erfaring med piercing

Vi har er meget godt utvalg av smykker i håndpusset titan (ASTMF 136). Du kan velge å smykke selv når du piercer deg. Standard titan smykke med runde sølvfargede kuler, eller du kan velge deg ut noe fra vårt store utvalg av piercing smykker med Swarowski krystaller og opaler fra QualiTi eller MetalMafia. Vi har også et stort utvalg av kirurgisk stål, akryl, PTFE og noe organisk materiale til piercinger som er ferdig grodd.

Vi setter barbell (stang) når vi piercer, med unntak av nese hvor man kan velge mellom ring eller barbell selv. Hvis du ønsker ring kan du komme og bytte til dette når piercingen har grodd (minimum 6 mnd).

Du får skriftlig og muntlig informasjon om etterbehandling, samt gode råd om du skulle oppleve problemer med din piercing. Du kan også finne etterbehandling, informasjon og priser på vår side: Informasjon om Piercing

Vi bruker kun kanyle når vi tar piercing

Vi fraråder å ta piercing hos steder som bruker pistol da denne metoden er mer skadefull enn bruk av kanyle. Vi har en utfyllende artikkel om dette på vår info side som du kan finne her: Info om piercing  under fanen “Piercingpistolen”.

Gratis bytte av smykke

Når du tar piercing hos oss bytter vi til kortere smykke for deg gratis når piercingen har grodd. Dette gjøres vanligvis etter 8 uker, mens noen piercinger må byttes både tidligere og senere. Dette avhenger av anatomi, piercingens plassering og kroppens reaksjon på piercingen.

Bonuskort

Når du har tatt 4 piercinger hos oss får du 2 piercinger gratis! Du kan samle bonuskort og slå disse sammen, og de to gratis piercingene må tas samtidig på èn person. Smykket kommer i tillegg.

Rabatt på smykker

Du får 10% rabatt på smykker til piercinger som er tatt hos oss i et år etter at du har tatt piercingen.

Du kan bestille time ved å bruke skjemaet nederst på siden vår, via facebook, telefon 98150505 eller mail; piercing@carbonink.no

CORONA RESTIKSJONER

På grunn av dagens situasjon med corona pandemien tar vi ikke piercing i slimhinner, i og rundt nese og munn. Dette betyr at vi ikke tar piercing i leppe, tunge, nese,septum eller i imtimområdet. Vi har valgt å ikke utføre disse piercingene for din og vår egen sikkerhet og helse, og for å minimere risikoen for smittespredning. Vi vil ha disse restriksjonene så lenge det er er en utbredt smitterisiko. Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål rundt dette.


+

-

-

-

-


Du kan også sende oss mail direkte til post@carbonink.no eller ringe oss på 98150505

0
Webdesign levert av Zondo Norge AS