Sanna Nova


Sanna Nova

Sanna Nova 

Så lenge jeg kan huske har jeg vært interessert i kunst i alle former. Da jeg var veldig ung drev jeg aktivt med både musikk og tegning, mine favorittfag på barneskolen og helt til jeg var ferdig utlært på videregående var musikk, kunst og håndverk. Jeg var alltid den rare kidden som satt for meg selv og nynnet mens jeg lagde kruseduller og tegninger i alle skrivebøkene mine og som alltid ble spurt om jeg kunne tegne noen eller lage tegninger til dem. Før jeg engang var ferdig på videregående ble jeg støtt spurt om jeg kunne designe tatoveringer, og flere av mine design ble permanent utført på venner.

Reising, og å møte nye mennesker er også en av mine hovedinteresser. Jeg vokste opp på et tivoli som reiste rundt i Norge og alltid tok inn nye mennesker fra rundt om i verden, som gjorde at jeg utviklet meg på måter som jeg vet ikke mange får sjansen til. Mitt mål var alltid å få drive med noe som jeg kunne reise, møte nye mennesker, utforske og uttrykke meg og min kunst – noe som jeg akkurat har fått muligheten til.  

Tatoveringskunsten var veldig eksotisk og spennende for meg da jeg var 15/16 men var aldri noe som slo meg at jeg kunne elske og å drive med på fulltid. Da jeg var 17 år fikk jeg min aller første lille tatovering, og ble umiddelbart hekta. Dette var det jeg ville drive med. Med en gang jeg ble ferdig med videregående fikk jeg meg en lærlingplass hos Carbon INK Tattoo i Brumunddal under den fantastiske Christina Colour Andersen som jeg hadde sett opp til i mange, mange år. Sanna Nova ble offisielt født i februar 2019.

Ønsker du å tatovere deg hos Sanna? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet nederst på siden, eller ved å sende en mail til post@carbonink.no

0
Webdesign levert av Zondo Norge AS