Electric Sheena


Electric Sheena

Sheena bringer magi fra New York, USA

Vi fant Sheena i Philadelphia i 2018, hvor hun jobbet mellom studioene til Paul Acker i Philly og The Big Apple. Første gangen hun kom til Norge falt hun helt pladask for vår lille by. Hun og mannen hennes bestemte seg nærmest med en gang om at hit skulle de flytte hit til Norge – det var ikke snakk om noe annet! I høsten 2019 ble dette til en virkelighet, og vi kan med glede introdusere Sheena som en fast gledespreder i teamet vårt! 

Hun elsker å kombinere det beste fra den klassiske tradisjonelle stilen med dynamikken i en neo-tradisjonell amerikansk tatoveringsstil. Sheena har en tendens til å bruke farger i en kombinasjon av sterkt fargepalett som gir et solid inntrykk, noe som gjør at arbeidet hennes virkelig skiller seg ut. Kombinert med hennes kreative fantasi er det nesten ingen grenser for hva hun kan lage.

Hun spesialiserer seg på et-punkts tatoveringer, og er ekstremt kreativ og elsker utfordringer med interessante temaer. Hun er meget spesiell siden hun har en særegen interesse for estetikk i mot-kultur som strekker seg fra kink, camp og BDSM, i en fusion med henne interessert for svartekunster og mytologier. Men hun har også veldig mye mer å tilby til seg en dette. Roser, biler, skrekk film karakterer, generelt karakterer i fra spill og filmer, tradisjonelt old school og mye, mye mer! 

Sheena har tegnet masse fantastiske customdesign som hun gjerne vil lage, du finner noen av dem på vår customdesign side: Ledige Customprosjekt
Ønsker du å se flere av hennes design ta gjerne kontakt med oss, hun har hundrevis av tegninger klare og hun kan selvfølgelig tegne opp design etter dine ønsker!

Ønsker du time hos henne kan du sende oss en melding gjennom skjema nederst på siden her, via vår facebook side, mail: post@carbonink.no eller via telefon 98150505.


+

-

-

-

-


Du kan også sende oss mail direkte til post@carbonink.no eller ringe oss på 98150505

Webdesign levert av Zondo Norge AS