Hvor mye koster en tatovering?

For å kunne estimere hvor mye tatovering koster må vi gjøre en individuell vurdering. Vi må se på selve motivet og hvor mye detaljer det skal være, samt størrelsen  vil gi oss grunnlaget for å kunne gi et prisestimat. Plassering av tatoveringen vil også påvirke prisen da det er noen området på kroppen som er vanskeligere å tatovere, som f.eks. hals, ribbein, hender, fingre, føtter, albue etc. Så er spørsmålet om du skal ha black n’grey eller farge, eller kanskje dotwork eller whipshading? Alt dette vil påvirke hvor lang tid tatovøren kommer til å bruke på tatoveringen, og det er ut i fra dette gi gir et prisestimat. Jo mer nøyaktig informasjon du kan gi oss når du spør om pris, desto lettere er det for oss å gi deg et estimat. Hvis du er usikker på hvor stort det skal være, om du skal ha farger eller ikke, eller kanskje ikke vet hvilken stil du skal ha så kan vi mer enn gjerne veilede deg helt uforpliktende.

På store prosjekter er timesprisen vår 1800 kr,  for små/medium tatoveringer priser vi ut i fra størrelse, plassering, detaljnivå og tidsbruk. Vi kan gi pris estimat på tatoveringer, eller du kan selv gi et budsjett til artisten som du ønsker å holde deg innenfor.  Minsteprisen vårt er 1000 kr, for fingre/hender/hals og fotblad er minsteprisen vår 1500 kr.

Priseksempler(gjennomsnittlig)

Tradisjonell rose, håndflate str ca 3500 kr

Realistisk rose, håndflate str ca 4500 kr

Portrett black n’grey ca 15cm fra 8000 kr

Liten skrift tatovering (et ord) fra 1000 kr

Tatovering på fingre eller hånd starter på 1500 kr

En tatovering som dekker utsiden av overarmen ligger oftest rundt 12-25k.

En tatovering som dekker hele underarmen i black n’grey ligger i gjennomsnittlig pris rundt 20k-30k. For samme området med farge er gjennomsnittet 30-50k.

En full sleeve ligger i prisklassen 50-100k, og her er det mange faktorer som spiller inn. Den eneste måten vi kan fortelle deg hva din tatoveringsdrøm koster, er ved å ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne 🙂

 

Du har også muligheten til å gi artisten frie hender til å utføre et større design som artisten selv har lyst til å tatovere, og få en god deal på dette. Frie hender vil si at du ikke bestemmer motiv eller utførelse selv, men artisten vil selvfølgelig ta hensyn til hva du selv ønsker å ha på kroppen. Send oss gjerne en melding om dette er noe du vil vite mer om.

–   Klikk her for å sende en prisforespørsel  –

0
Webdesign levert av Zondo Norge AS