George Tsagas


George Tsagas

»Allround Good Guy»

George »Tsagas» er en meget allsidig artist som skaper stor glede i studio hos hos både artister og kunder.

George har bortimot alltid vært en svær beundrer av kunst hele sitt liv. Læreren på skolen hans pleide alltid å si til foreldrene at alt han gjorde var å tegne.

Hans tatoveringseventyr startet da en venn av han kjøpte et tatoverings sett fra ebay og lot han tatovere på han i 2013. Bare 3 måneder senere fikk han seg plass som lærling i et tatoveringsstudio Rhodos, Hellas. Denne sjappa var det alltid mye kunder og mye å gjøre, som gjorde at han fikk mye erfaring veldig fort. Han tatoverer i alle stiler, men liker best når han får lage en realistisk eller neotraditional tatovering.

Han liker best å tegne custom design, og vil alltid tjene tilliten til kunden sin sånn at hans tatoveringer får best mulig resultat hver gang. George er en dyktig allround artist som er like flink med Black n`’grey som han er med farger. Han er også en av våre coverup spesialister, og alle hans store design er selvfølgelig custom tegnet.

George kommer tilbake til Carbon INK Tattoo 8.januar, og du kan bestille time hos han ved å fylle ut skjema nederst på siden vår, eller sende oss en mail : post@carbonink.no

0
Webdesign levert av Zondo Norge AS