Vilkår

Venteplass i lokaler

Egenerklæring bestilling

Alle artister og lærlinger hos Carbon INK Tattoo er selvstendige næringsdrivende, og har dermed individuelt ansvar for sine egne kunder.

Du må ved booking av avtale opplyse om eventuelle smittsomme sykdommer som kan utløse behov for utvidede smitteverntiltak. 

Du må opplyse din tatovør dersom du har nedsatt immunforsvar, hudsykdommer, allergi eller blodoverførbare sykdommer.

Dersom du har brukt legemiddelet Isotretinoin må det gå minst 6 måneder etter avsluttet kur før du kan tatovere deg, grunnet økt fare for infeksjon. 

Hender og fingre: 

Huden på f.eks hender, føtter og albue tar ikke til seg blekk like godt som ellers på kroppen, og har ingen garanti for et godt resultat, selv etter oppfarging. 

OPPFARGING:

Gror ikke tatoveringen din som forventet, kan du innen 6 måneder kontakte studioet for gratis oppfarging, hos artisten som utførte tatoveringen. Unntak: innsiden av leppe. Ønsker du oppfarging hos en annen artist blir dette belastet iht den til enhver tids gjeldende kostnad. 

Tar du kontakt senere enn 6 måneder fra utført dato, er oppfarging ikke gratis. 


Studioet Carbon INK Tattoo understreker at tatovering på vanskelige områder ikke har noen garanti for et godt resultat, selv etter oppfarging. 

ERKLÆRING:

Her skal punktene fra egenerklæringsskjemaet fra dochub kort poengteres

Jeg bekrefter at jeg har fylt 18 år.

Jeg forstår at tatovering innebærer risiko.

Jeg er ikke gravid eller ammende.

Jeg er ikke påvirket av alkohol, narkotiske stoffer eller sterke medisiner.

Jeg er klar over at ved enhver gjennomtrengning av hud, med nåler og blekk er det fare for infeksjoner, betennelser, allergiske reaksjoner eller at blowouts kan forekomme.

Jeg har selv det fulle ansvaret for enhver konsekvens at jeg lar meg tatovere og fritar både studio og artist for noen form for ansvar/erstatningsansvar.

Jeg godtar at det tas bilder/videoer av min tatovering, som brukes til markedsføring/promotering.

Jeg forstår at det ikke finnes noen form for angrerett på tatoveringer.

Betingelser for betaling av depositum

Depositum er for å sikre avtalen mellom deg og artisten.

Depositum skal betales så snart som mulig og trekkes fra totalsummen når du betaler for tjenesten. Hvis du ikke har mulighet til å betale depositumet innen 1 uke før din avtale, eller har spørsmål, kan du kontakte oss ved å sende en mail til: post@carbonink.no eller ringe oss på tlf 98150505

Depositum kan også betales med kort eller kontant i vårt studio i Brumunddal.

Betingelser for avbestilling

Depositum refunderes kun ved avbestilling senest 48 timer før din avtale (senest lørdag for avtaler på mandag). Dette må gjøres skriftlig via mail, og refundering gis ikke innenfor 48 timer uansett årsak. Ved å ikke møte til din time beholdes depositumet av artisten for tapt inntekt i arbeidstiden som ble satt av til deg. Det er viktig for oss at kunder møter til avtalt tid og med depositum sikrer vi både høyere oppmøte og at avbestillinger kommer i tide. Det blir også lettere for andre kunder å få time raskt når en annen har avbestilt.

Mail: post@carbonink.no

Vilkår for kjøp av gavekort hos Carbon INK

Gavekort er gyldig i ett - 1 - år fra kjøpsdato og kan benyttes i vårt studio som betaling for tjenester. Kjøper har ikke angrerett ved kjøp av gavekort. Gavekort kan ikke refunderes, byttes mot kontanter eller benyttes til å kjøpe nytt gavekort. Utløpsdato kan heller ikke forlenges. Kun fysiske gavekort med gavekortnummer, stempel og signatur aksepteres som betaling. Carbon INK Tattoo refunderer ikke gavekort ved tap eller tyveri, og kjøper/mottaker er selv ansvarlig for trygg oppbevaring av gavekortet. 

Carbon INK Tattoo forbeholder seg retten til å velge om de vil avvise eller akseptere bruk av gavekort, i tilfeller hvor gavekort kan være forsøkt tuklet med. 

Sending med post

Hente i butikk eller hente i postkassa?

I check-out må du velge om du vil hente gavekortet i vår butikk i Brumunddal eller om du vil få gavekortet rett i postkassa.

Velger du å få gavekortet tilsendt pr. post, er porto-kostnaden kr 50. Gavekortet sendes til din adresse, som du fyller ut i bestillingen. Ønsker du heller at gavekortet sendes direkte til mottaker, skriver du personens navn og adresse i feltet «Gave». 

Gavekort kjøpt før kl 10.00 på virkedager sendes samme dag med standard post. Posten bruker ordinært 3-4 virkedager på å frakte gavekortet fra oss til deg.