Steven


Steven

«Vegan and cruelty-free»

Da Steven var rundt 16 år fattet han raskt interessen for tatoveringer og kunst gjennom en støttekontakt i skolen.
¨Han hjalp meg å bruke den urolige energien jeg hadde på en annen måte. Han drev blant annet med treskjæring, maling på lærret, knivmaker, tegning og elsket friluft.¨ 

Steven fikk inspirasjon og tilgang på et stort utvalg blekk -og malingstyper, og av disse var det spesielt en flaske som var litt ekstra intressant.
¨Jeg husker den het «Kuro Sumi Tattoo Outlining ink» og på 16års dagen min fikk jeg dette blekket av han. Jeg ble så glad, spent og nysgjerrig på å vite mer om tatoveringer og tok den rett bort til en kompis jeg ville utforske dette videre med, og kanskje til og med få tatovert oss selv på en eller annen måte.¨

Med en god dose oppfinnsomhet lagde de egne tatoveringsmaskiner og startet med å tatovere hverandre. For Steven ble det med de tatoveringene han lagde på kopisen sin, mens kameraten hans fortsatte å tatovere og er i dag tatovør og eier av Del Kartel i Oslo. De neste tyve årene ble Steven ofte spurt av kompisen om han ikke skulle starte å tatovere snart.
«Tenk om du hadde fortsatt med meg, da hadde du vært der jeg er nå eller kanskje vi hadde vært enda flinkere»
Han tenkte mye på dette over årene, men hadde alltid noe annet å gjøre.

«Helt frem til 2015 da jeg følte at det var på tide å gjøre noe med det, og kjøpte meg det jeg trengte av maskin og utstyr og ble lærlingen hans. «
Et nytt kapittel skrives og Steven kan endelig forevige kunsten sin på hud.

Steven er en god allround artist med forkjælighet for Black n’grey. Han er en utrolig hyggelig og rolig person, som ikke er fremmed for å få oss andre til å dra på smilebåndet.

Steven er veganer og dyrevernsforkjemper. Han brenner sterk for dette, og hos oss kan han tilby 100% cruely-free og veganske tatoveringer.

 

En vegansk tatovering hos oss innebærer at vi bytter ut produkter brukt i tatoveringsprosessen med sertifiserte veganske og cruelty free produkter:

🌱Stencil krem
🌱Stencil papir uten lanolin
🌱Petroleum fri jelly (vegansk “vaselin”)
🌱Såpe uten animalske produkter, SLS og parabenfri
🌱Cruelty free desinfeksjonsspray
I tillegg:
🌱Blekk er vegansk og cruelty free.
🌱Tatoveringsstolen er laget av faux lær
🌱Studio vårt har stort fokus på miljø
🌱Vi har vegansk etterbehandlingsbalm og svamp som erstatter såpe.

Steven er gjesteartist hos Carbon INK Tattoo annenhver uke, og du kan bestille time hos han ved å fylle ut skjema nederst på siden vår, eller sende oss en mail : post@carbonink.no.

0
Webdesign levert av Zondo Norge AS