test

Renseprodukter
Saltvann spray 100,-
Anti bakteriell spray 100,-
Mild rense foam 100,-
Oral piercing rens 100,-
Kit med spray og foam 200,-
Smelly Jelly (fjerner vond lukt i piercinger) 100,-

Vi har er meget godt utvalg av smykker i hånd pusset titan (ASTMF 136). Du kan velge å smykke selv når du piercer deg. Vårt standard smykke er en barbell eller labret av titan med runde kuler. Hvis du ønsker noe mer unikt hat vi et stort utvalg av smykker med CZ krystaller og opaler fra QualiTi og MetalMafia. Vi har også et stort utvalg av akryl, PTFE og noe organisk materiale til piercinger som er ferdig healed.

Vi anbefaler barbell eller labret som førstegangssmykke. Noen piercinger som Daith, Smiley og Septum brukes et curved smykke eller ring som førstegangssmykke. Her finnes det flere forskjellige smykketyper, og vi guider deg gjennom utvalget vårt ut ifra din anatomi og ønsket plassering på piercingen. Vi anbefaler ikke å bruke ring i nesevinge, helix eller conch de første 6 månedene. Ved å bruke labret eller barbell den første perioden vil piercingen være mindre utsatt for ytre påvirkninger, og etter 6 måneder hjelper vi deg gjerne med å bytte smykke til en ring som er tilpasset din anatomi..

Du får skriftlig og muntlig informasjon om etterbehandling, samt gode råd om du skulle oppleve problemer med din piercing. Du kan også finne etterbehandling, informasjon og priser på vår side: Informasjon om Piercing

Vi bruker kun nål når vi tar piercing
Vi fraråder sterkt å ta piercing hos steder som bruker pistol da denne metoden forårsaker mye mer skade på huden enn et stikk med en nål.

Gratis bytte av smykke
Når du tar piercing hos oss bytter vi til kortere smykke for deg gratis når piercingen har grodd. Dette utføres vanligvis etter 8 uker.

Bonuskort
Når du har tatt 4 piercinger hos oss får du 2 piercinger gratis! Bonuskort kan også slås sammen, og de to gratis piercingene må tas samtidig på èn person. Smykket kommer i tillegg.

Når kan barnet ta hull i øret?
For barn mellom 8-12 år er det mulig å få hull i ørene i følge med foresatt, og vi kan tilby en gratis konsultasjon hos piercing artist for dette.

Individuell vurdering på hull i øret på barn
Det betyr en konsultasjon mellom piercingartist, foresatt og barn hvor vi snakker om hva hull i ørene betyr, forklarer etterbehandling, ser på anatomien av barnets øre og vurderer om barnet forstår prosessen, og er fysisk og mentalt klar for å bli stukket med nål. Vi bruker ikke pistol for å lage hull i øret, og ønsker du mer informasjon om dette kan du lese artikkelen vår «Piercingpistolen» lenger ned på siden vår.

Dette gjør vi for å unngå å påføre barnet traumer i forbindelse med nåler. i tillegg til at i noen tilfeller er det foreldrene som vil at barnet skal ha hull i ørene, og ikke barnet selv. Det er derfor viktig at barnet føler seg trygg og forstår hva en piercing innebærer.

Kan barn under 8 år ta hull i ørene?
Vi piercer ikke barn under 8 år. Dette er fordi barn oppimot denne alderen ofte ikke har utviklet ørene nok til at man kan pierce dem korrekt. Hvis man tar hull for tidlig kan piercingene flytte på seg når ørene vokser, og da er det en risiko for at de blir skjeve. Vi har også valgt å ha aldersgrense fordi de fleste barnet rundt denne takler bedre piercing prosessen og forstår instrukser som «du kan ikke ta på den nye piercingen din».

Våre priser
Prisen for hull i ørene er 450 kr
Basic smykke av ASTM F136 TITAN koster 150 kr. Våre titan smykker er hånd pusset og internally threaded, som gjør det lett å rense og enkelt å bytte. Vi har også et Innlandets største utvalg av attachments fra QualiTi, hvis man ønsker noe annet enn basic smykke.
Våre titan smykker kommer med garanti og sitter trygt.

 

Vi har 2-3 piercingdager i uka, og den enkleste måten å booke time for dette er ved å ringe oss på tlf 98150505 og taste 1. Du kan også sende mail til post@carbonink.no

Husk
– Ta med legitimasjon med bilde. Vi utfører ikke piercinger uten legitimasjon.
– Du vil få et skjema på mail som skal fylles ut samme dag som du har time, før du kommer til studio. Hvis du ikke har fått skjema dagen før timen din, ring oss.
– Hvis du er under 15 må dette opplyses om når du bestiller time. Du må komme i følge av foresatt til piercing timen, og et skjema skal fylles ut av dere begge. Vi har forskjellige aldergrenser for piercinger, disse finner du i fanen «INFO» og artikkelen «Aldersgrenser».

Dette må du være oppmerksom på
– Vi kan ikke utføre noen piercingtjenester hvis du bruker legemiddelet isotretinoin eller har brukt det de siste 6 månedene.
– Hvis du har vært smittet med COVID-19 de siste 2 ukene ønsker vi at du kontakter oss og flytter timen din.
– Du er ansvarlig for å informere oss om eventuelle smittsomme sykdommer eller allergier ved oppmøte.
– Vi piercer ikke gravide, ammende eller ruspåvirkede personer.
– Det er ikke mulig å ta med egne smykker når du skal pierce deg hos oss.

Ta vare på kroppen
– Spis gjerne 3 timer innen du skal pierce deg –
Da er det mindre risiko for at du blir svimmel.

0
Webdesign levert av Zondo Norge AS