Gry Siri

Tatoveringsartist som spesialiserer seg på custom design og portretter

I'll be back

Med kunden i fokus

Kreativiteten som blomstrer

Gry Siri, en dyktig tatoveringsartist hos Carbon INK Tattoo, er selve hjertet av vår familie. Hun begynte som lærling hos oss da studioet var nyetablert og har siden vokst til å bli en kreativ kraft som sprer glede. Gry skiller seg ut med sin evne til å omforme enhver idé til et unikt tatoveringsdesign, og hennes allsidighet gjør henne til en mester innen sitt felt.

Gry spesialiserer seg i flere stiler, inkludert realisme, coverup, henna, mandala, watercolor, skrift, og dotwork. Uansett om du drømmer om detaljerte portretter eller fargerike watercolor-mønstre, kan Gry levere. Hun tar seg virkelig tid til å lytte til dine ønsker, sikre et personlig preg og veilede deg gjennom hele prosessen for å sikre at du er fornøyd.

Gry er ikke bare en talentfull tatoveringsartist, men også en inspirerende og positiv tilstedeværelse. Besøk Carbon INK Tattoo for å la Gry utfolde sin kreativitet og skape et kunstverk som blir en del av din personlige historie.

*Gry er i permisjon til april 2024*

Gry er tilbake i studio våren 2024, men fortvil ikke! Vi har flere dyktige artister som utfører de samme stilartene. Ta en titt på vårt utvalg av artister, eller send oss en forespørsel hvis du trenger hjelp med å velge artist.

Vi registrerer ikke bookinger på Gry mens hun er i permisjon, men det er mulig å skrive seg inn på hennes venteliste ved å sende oss en forespørsel.

Utfører

Tatoveringer

 og piercing

Spesialiteter

Stilarter

⬢⬢⬢⬢⬢

Dotwork

Whipshading

Watercolour

Sacred geometry

Sketch

⬢⬢⬢⬢⬡

Linework

Dainty

Art Nouveau

⬢⬢⬢⬡⬡

Chicano

Japansk

Surrealisme

Motiver

Blomster

Mandala

Portrett

Religiøst

Lace

Horror

Dyr

Natur

Skrift

Tilgjengelighet

Ikke oppført...
Ikke lenger tilgjenglig...

Booking stengt

Fra 

til 

I permisjon

Erfaring

-

 år

Nasjonalitet

🇳🇴

Språk

🇳🇴
🇬🇧

Kort videohilsen

Artistens utvalgte portefølje

No items found.

La visjon bli til virkelighet

Begynn med en hyggelig prat