Hvor mye koster en tatovering? 

En grundig guide til å estimere prisen for din drømmetatovering

Oppsummert:

Fra motiv og plassering til detaljnivå og fargestil - alt du trenger å vite for å få et nøyaktig estimat på pris for tatovering

Å investere i en tatovering er en personlig og varig beslutning. Enten det er din første eller femte tatovering, er det naturlig å lurer på: "Hvor mye koster tatoveringen?" Svaret er ikke så enkelt som å plukke et tall ut av luften. Prisen på en tatovering avhenger av flere faktorer, og det krever en grundig individuell vurdering for å gi et pålitelig estimat.

Faktorer som påvirker pris på tatovering:

For å forstå prissettingen, må du vurdere flere kritiske faktorer. Motivet er et av de første punktene som tas i betraktning. Enten det er en tradisjonell rose, et realistisk portrett, eller en liten skrifttatovering, vil motivet og dets kompleksitet påvirke kostnaden direkte. 

Plasseringen på kroppen er også avgjørende. Områder som hals, ribbein, hender og føtter kan være vanskeligere å tatovere, noe som kan reflekteres i prisen. I tillegg vil valg av stil, enten det er black n' grey, farge, dotwork eller whipshading, ha innvirkning på hvor lang tid tatovøren bruker, og dermed på pris på tatoveringen.

Prissetting og budsjett:

Timeprisen for større prosjekter er satt til 1800 kr, mens små/medium-tatoveringer prises ut fra størrelse, plassering, detaljnivå og tidsbruk. Kunden kan også gi et budsjett til artisten, som deretter tilpasser designet slik at det passer innenfor de gitte rammene.

Eksempler på tatoveringspriser:

For å gi en idé om kostnadene, er her noen gjennomsnittlige priser:

Tradisjonell rose på håndflaten: Ca. 3500 kr

Realistisk rose på håndflaten: Ca. 4500 kr

- Portrett black n' grey (ca. 15 cm): Fra 8000 kr

- Liten skrifttatovering: Fra 1200 kr

- Tatovering på fingre eller hånd: Starter på 1500 kr

Større prosjekter og "Up for Grabs"

For større design og full sleeves kan prisen variere betydelig. En tatovering som dekker utsiden av overarmen ligger vanligvis mellom 12k og 25k, mens en full sleeve kan koste mellom 50k og 150k, avhengig av flere faktorer. Noen tatoveringsartister tilbyr også gode avtaler når du gir dem frie hender til å utføre et større design de selv ønsker å tatovere. Disse tilbudene deles ofte på Instagramprofilen til Carbon Ink Tattoo under "up for grabs."

For den mest nøyaktige prisen og en personlig vurdering av din drømmetatovering, er det beste å ta direkte kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra design til utførelse. Tatoveringen du alltid har drømt om, er innen rekkevidde – vi ser frem til å høre fra deg!

Galleri

Lyst på tatovering eller piercing?

Ta det første steget med en gratis konsultasjon.

Tatovering på arm mann