Hvorfor velge oss for din piercing opplevelse?

Valget av hvor du tar din neste piercing er viktig. På Carbon INK kombinerer vi ekspertise og kvalitet for å sikre at din opplevelse er både trygg og stilig.

Oppsummert:

Når du vurderer å ta en piercing, er kunnskap nøkkelen. Hos Carbon INK guider vi deg gjennom valgmulighetene, gi deg innsikt i hvert trinn, fra konsultasjon til etterbehandling, slik at du føler deg trygg og informert gjennom hele prosessen.

Skånsom teknikk:

Vi benytter oss av needle blade, en skånsom metode for å sette inn piercinger. Dette gir en raskere grotid, reduserer smerteopplevelsen, og minimerer risikoen for skjevheter, i motsetning til bruk av pistol. Needle blade oppsummert: Raskt, mindre smertefullt, mindre traume, glir lettere gjennom huden, og raskere tilheling.

Vi advarer sterkt mot bruk av pistol. Les mer i vår artikkel: "Piercingpistolen"

Materialer i høyeste kvalitet

Vi kan tilby et omfattende utvalg av unike piercing smykker, nøye utvalgt for å gi deg en personlig og stilfull opplevelse. Hos oss setter vi kvalitet og design i høysetet, og vi tilbyr derfor smykker laget av Titanium ASTM F-136, kjent for sin holdbarhet og biokompatibilitet. Smykkene er innvendig gjenget for å sikre en trygg og komfortabel bruk. 

Gratis bytte av smykke:

  • Vår tjeneste inkluderer etterkontroll og downsizing av piercingsmykket uten ekstra kostnad.

Bonuskort fordeler:

  • Etter å ha tatt 4 piercinger hos oss, får du gleden av å ta 2 piercinger helt kostnadsfritt. Du betaler kun for smykket.

Rabatt på smykker:

  • Du får 10% avslag på nye smykker til piercinger som er tatt hos oss. Gyldig i 2 år.

Ongoing support:

  • Vi er alltid her for deg. Uansett hvor lang tid det har gått siden din siste piercing, bistår vi ved eventuelle problemer eller behov for smykkebytte.

Informasjon og oppfølging:

Våre piercingartister guider deg gjennom behandlingen av din nye piercing. Du får både muntlig informasjon om etterbehandling og råd hvis eventuelle problemer skulle oppstå med din nye piercing. Etterbehandlings instruksjoner sendes både på e-post og via en digital link på tekstmelding. Vår nettside inneholder også omfattende informasjon gjennom Artikler og Spørsmål & Svar, som gir deg en guide for håndtering av piercing-relaterte spørsmål og problemer. 

Velg vårt studio for en profesjonell piercing opplevelse, der vi ikke bare setter pris på din stil, men også din trygghet.

Book din piercingtime HER

Galleri

Lyst på tatovering eller piercing?

Ta det første steget med en gratis konsultasjon.

Tatovering på arm mann