Hull i øret for barn

Denne artikkelen tar for seg aldersgrenser og prosessen for ørepiercing, spesielt rettet mot barn.

Oppsummert:

Barn under 8 år blir ikke piercet, og for de mellom 8-12 år tilbys en gratis konsultasjon for å vurdere om piercing er aktuelt.

Konsultasjonen inkluderer en samtale om prosessen og vurdering av barnets forståelse og aksept.

Det advares sterkt mot bruk av pistol. Aldersgrensen er satt for å unngå risiko for skjeve eller dårlig plasserte piercinger.

Fordeler ved å velge oss inkluderer individuell tilnærming, bruk av needle blade for mindre smerte, høy kvalitet på smykkene, og oppfølging både før og etter piercingen.

Vi tilbyr et bredt utvalg av kvalitetssmykker egnet for både barn og voksne. Smykkene har en flat bakside for økt komfort og er laget av titan for trygg bruk.

Hvor tidlig kan man ta hull i øret?

Vi piercer ikke barn under 8 år. For barn mellom 8-12 år som ønsker hull i øreflippen, kan vi først tilby en gratis konsultasjon. Gjennom denne konsultasjonen finner vi ut om det er aktuelt å pierce ditt barn, - eller om vi finner det nødvendig å vente til barnet er eldre. Dersom barnet ønsker hull i øret andre steder enn i øreflippen; se på listen over aldersgrenser. 

Konsultasjon

En konsultasjon er en samtale mellom oss, foresatt og barnet som ønsker hull i ørene. Gjennom samtalen vil dere bli fortalt hva hull i ørene innebærer og hva etterbehandlingen krever. Piercingartisten vil se på barnets anatomi i ørene og vurdere om barnet forstår - og er klar for å bli stukket med nål. Dette gjør vi for at barnet ikke skal utvikle traumer i forbindelse med nåler. I tillegg ønsker vi å forsikre oss om at det er barnet selv som ønsker seg hull i ørene. Det er viktig for oss at barnet føler seg trygg på prosessen og forstår hva det å ta en piercing innebærer. 

Vi advarer sterkt mot bruk av pistol. Les mer i vår artikkel: "Piercingpistolen"

Kan barn under 8 år ta hull i ørene hos oss?

Nei. 8 år er nedre aldersgrense for å ta piercing hos oss. Barn er i vekst, og øret forandres gjennom årene. Risikoen ved å ta hull i ørene for tidlig er at piercingene kan bli skjeve eller sittende for langt nede på øreflippen. Aldersgrensen er også for å ivareta at barnet takler og forstår hva det innebærer å ta - og ta vare på - en piercing. 

Hvorfor velge å pierce barnets øreflipp hos oss?


* Vi imøtekommer ditt barn og vi piercer ikke barn som selv ikke ønsker det.
* Vi setter av en hel klokketime til piercinger av barn (etter konsultasjonen).
* Vi bruker ikke pistol. 

* Vi bruker needle blade, som er en mye mer skånsom måte å sette inn et fremmedlegeme i kroppen, som gjør grotiden bedre. Det er og mindre risiko for skjevheter, slik det er med pistol. Needle blade kort oppsummert: Raskt, mindre smertefullt, mindre traume, glir lettere gjennom huden, gror raskere.

* Kvaliteten på smykket: Les om våre smykker her:
* Stort utvalg av smykker barnet ditt kommer til å elske

* Vi gir oppfølging og informasjon både under konsultasjonen, underveis og i etterkant av at piercingen er satt. Dere får med dere et informasjonshefte hjem, og vi har lett tilgjengelig informasjon her på nettsiden vår om dere lurer på noe.

* Vi har bred erfaring med piercing av barn, og vi er opptatt av at det skal bli en positiv opplevelse for barnet ditt. 

Piercing smykker

Vi kan tilby et omfattende utvalg av kvalitetsbevisste piercing smykker som passer for både barn og voksne.

Utforsk mer detaljert informasjon og inspirasjon i vår dedikerte artikkel: "Våre Piercingsmykker."

Vi bruker smykker som er skapt med tanke på hull i øret, og kjennetegnes med sin flate bakside som sikrer økt komfort. Den innvendige gjengingen og titan materialet sikrer at smykket sitter trygt på plass og er enkelt å holde rent.

Galleri

Lyst på tatovering eller piercing?

Ta det første steget med en gratis konsultasjon.

Tatovering på arm mann