Alex Nikolaou

Med kunden i fokus

"HAPPYCAT"

Alex fra Hellas er gledessprederen vår, som sjeldent er å finne uten en blyant, tatoveringsmaskin eller en ipad i hånda. Han spesialiserer seg på New-school, Neo-traditional og traditional – han absolutt elsker alt som har med farger å gjøre.

Alt startet da han for første gang så en fargerik tatovering da han fortsatt var på videregående. Fra det øyeblikket klarte han ikke å slutte å tenke på det, så han begynte å tegne så ofte han kunne og klarte å få en lærlingeplass hos et lokalt studio i Athen. På samme tid studerte han for å få bachelor innen Comic Art, som han fikk 2 år senere. Senere og innen han fylte 22 søkte han, og fikk plass på Athens School of fine arts.

Etter litt eksperimentering og med innflytelse og inspirasjon ifra skate-og gate kulturen som han  fant utrolig fascinerende, utviklet han stilen som han spesialiserer seg innenfor i dag og spesielt farge kunnskapen hans som fortsetter å belønne seg.

Det som gjør Alex så spesiell er at han tegner absolutt alt selv, i sin egen stil, fra scratch. Han har brukt mesteparten av karrieren sin med å tatovere «Neo traditional» sil, som kombinerer de modige linjene og de sterke fargene til tradisjonelle tatoveringer med en større variasjon av fargetoner og mer komplekse design. Han eksperimentere også med fusion mellom de forskjellige stilartene.

"Tatovering har blitt en livstil, og tanken på å dekorere kroppen til andre med min egne karakteristiske kunst får meg til å føle meg takknemlig, oppfylt og full av glede"

Alex kommer tilbake til oss oktober 2023 og du kan bestille time hos han ved å klikke på BOOKING nederst på siden vår, eller send en mail til oss: post@carbonink.no

Utfører

Tatoveringer

 og piercing

Spesialiteter

Stilarter

⬢⬢⬢⬢⬢⬢⬢⬢⬢⬡

⬢⬢⬢⬡⬡

Motiver

Tilgjengelighet

Ikke oppført...
Ikke lenger tilgjenglig...

Booking stengt

Fra 

til 

Erfaring

-

 år

Nasjonalitet

🇬🇷

Språk

🇬🇷
🇬🇧

Kort videohilsen

Artistens utvalgte portefølje

No items found.

Siste fra Instagram
Alex Nikolaou

No items found.

Åpne Instagram

La visjon bli til virkelighet

Begynn med en hyggelig prat