George Tzagas

Gresk artist som er spesielt god på custom designs og realistiske tatoveringer

Med kunden i fokus

Allsidig gledesspreder

George "Tszatsiki" er en dyktig og allsidig tatoveringsartist som skaper glede både blant kolleger og kunder i studioet. Så lenge han kan huske har han vært interessert i kunstens verden, og læreren på skolen bemerket allerede da at alt George gjorde var å tegne. Tatoveringskarrieren hans startet i 2013 da en venn introduserte ham for tatoveringsverdenen. Etter bare tre måneder sikret han seg en lærlingplass i et travelt studio på Rhodos, Hellas, hvor han raskt opparbeidet seg betydelig erfaring.

George trives med å tatovere alle stiler, men han er spesielt god på realistisk og neotradisjonell stil, samt cartoons.  Han liker å gi designene en personlig vri ved å snike inn Air Jordans sko der han kan. Han foretrekker å lage custom designs og legger stor vekt på å skape et tillitsforhold til kundene, for optimale resultater. Som en dyktig allround artist behersker han både Black n' Grey og fargerike tatoveringer. George er også en av våre spesialister på coverups, og alle hans store design er selvfølgelig unikt tilpasset hver kunde.

Fun fact: Han har nylig tatt kreativiteten sin inn i den digitale verdenen og begitt seg ut på 3D-modellering og utskrift, og skaper skreddersydde skulpturer som bringer fantasien hans til live.

Hvis du vil gi George muligheten til å skape et custom design for deg, ta kontakt for booking eller konsultasjon.

Utfører

Tatoveringer

 og piercing

Spesialiteter

Stilarter

⬢⬢⬢⬢⬢

Black n'grey realisme

Color cartoons

⬢⬢⬢⬢⬡

Portrett

⬢⬢⬢⬡⬡

Motiver

Tilgjengelighet

Ikke oppført...
Ikke lenger tilgjenglig...

Fra 

15.1.2024

til 

1.2.2024

Erfaring

-

 år

Nasjonalitet

🇬🇷

Språk

🇬🇷
🇬🇧

Kort videohilsen

Artistens utvalgte portefølje

No items found.

La visjon bli til virkelighet

Begynn med en hyggelig prat