Jeppe

Jeppe Fjellstad

Jeppe

«Jeppe Fjellstad er limet som holder dette hønsehuset sammen»

Denne eksplosjonen av fantasi og kreativitet, så dagens lys en kald desemberdag i -68. Kan det ha vært kulden og et forsøk på å holde varmen, som har gjort at denne skapningen ikke klarer å sitte rolig uten å ha noe å gjøre? Skulle han sitte rolig, måtte tiden brukes til noe fornuftig. Som tegning. Eller å fikse ting. Som gamle radioer, sykler eller biler.

Oppe i hodet hans er det mer kreativitet enn det som sunt er. Han er ofte å se ute i slottsgården sin med heavy metal på full guffe, mens han bygger på slottet sitt eller begynner med ti andre prosjekter på en gang. Han gir av seg selv hver dag og man kjenner godt i hverdagen om Jeppe har vært der med sin gode energi.

Han er lidenskapelig opptatt av estetikk, og dette gjenspeiler seg i de fleste aspekter i livet hans. Han er faglært bil lakkerer, men de siste 13 årene har det vært tatovering som har vært hovedinteressen.

Han er utrolig allsidig og briljerer i mange av stilartene innen kunsten, men trives best med realisme i farger og black n’ grey. Han har en spesielt godt øye for oppbygging av design, hvordan de skal følge linjene i kroppen, kontraster og fargebruk.

Ønsker du å tatovere deg hos Jeppe? Send oss en forespørsel ved å bruke skjemaet nederst på siden, eller ved å sende en mail til post@carbonink.no

0
Webdesign levert av Zondo Norge AS