Kvalitets piercing smykker

Velg det beste for din piercing: Titanium ASTM F-136. Sikre smykker, uovertruffen stil hos Carbon INK.

Oppsummert:

Opplev profesjonell piercing med Titanium kvalitetssmykker. Velg mellom basic og unike attachments design for en unik stil!

Hos Carbon INK guider vi deg gjennom valgmulighetene, gi deg innsikt i hvert trinn, fra konsultasjon til etterbehandling, slik at du føler deg trygg og informert gjennom hele prosessen.

Materialer i høyeste kvalitet

Vi tar sikte på å tilby deg en unik og stilfull piercing opplevelse med materialer av høyeste kvalitet. Vårt omfattende utvalg av piercing smykker er nøye utvalgt med fokus på både kvalitet og design. Vi benytter Titanium ASTM F-136, en materialstandard kjent for sin eksepsjonelle holdbarhet og biokompatibilitet. Våre smykker er innvendig gjenget for å sikre en trygg og komfortabel bruk, og vi tilbyr også Threadless-smykker for ekstra variasjon.

Basic eller upgrade - Valget er ditt

Ved vårt studio gir vi deg muligheten til å velge mellom basic smykker, som inkluderer en enkel sølvfarget kule, eller attachments. For de som søker ekstra personlighet, tilbyr vi attachements i ulike former, farger, og med detaljer som CZ krystaller og syntetiske opaler fra kvalitetsleverandøren QualiTi Jewelry. 

Fleksibilitet for spesielle behov

For de som trenger midlertidige smykker før kirurgi eller CT, tilbyr vi også akryl og PTFE plast smykker. Når du kjøper smykke hos oss, er det ingen ekstra kostnad for assistanse med å bytte smykke. Du kan bestille time for bytting av smykke her: Kontakt oss · Carbon INK

Individuell anbefaling

Når du tar piercing hos oss, vurderer vi nøye din anatomi for å gi en anbefaling om det optimale førstegangs smykket. Enten det er labret, curved eller ring, veileder vi deg gjennom utvalget. Vi tar hensyn til dine ønsker og gir profesjonelle råd for å sikre at du får det perfekte smykket.

Hvorfor innvendig-gjengede smykker?

Vi bruker utelukkende innvendig-gjengede smykker av en enkel grunn: din sikkerhet. Dette sikrer ikke bare en jevnere innsats av smykket, men minimerer også risikoen for irritasjon og komplikasjoner. 

Velg vårt studio for en profesjonell piercing opplevelse, der vi ikke bare setter pris på din stil, men også din trivsel.

Galleri

Lyst på tatovering eller piercing?

Ta det første steget med en gratis konsultasjon.

Tatovering på arm mann