Aldersgrenser tatovering

Vi har 18 års aldersgrense på tatovering.
For tatovering på innsiden av leppe, hals, fingre og hender har vi 20 års aldergrense. Vi tatoverer kun på disse områdene hvis du allerede har tatovering fra før.

Er du mellom 16-18 år er det mulighet for å ta en tatovering hos oss tatovering innenfor visse restriksjoner i følge med foresatt.
Vi tatoverer ikke de som er under 16 år.

Dette gjelder for deg mellom 16-18 år:
Du kan kun ta èn tatovering hos oss før du har fylt 18. Motivet må ha en personlig mening, og skal være gjennomtenkt av både personen og deres foresatte. Vi har etiske retningslinjer som er til for å beskytte de yngre, for å forhindre at en person tar en tatovering vi har erfaring med at mange angrer seg på når de blir eldre. 

Plassering for de under 18 år:
Plassering av tatoveringen kan være på arm, bein og skulder, innenfor det som dekkes av en normal genser eller bukse. Vi tatoverer ikke på fremsiden av overkroppen, nakken, hender, føtter eller i nærhet av intim sone.

Motiver for de under 18 år:
Vi tatoverer b.la. ikke tribal, bandnavn, sangtekster, logoer eller «trend tatoveringer» når du er under 18 år. Eksempel på trend tatovering er motiver som er generiske og svært utbredt på sosiale medier og nettsider. Dette er basert på vår erfaring i industrien hvor mange utrykker angrer på tatoveringer de tok i tidlig alder, spesielt i situasjoner hvor det ikke ble satt grenser eller gitt råd av artisten. Vi ønsker at tatoveringer tatt hos skal være noe man kan være fornøyd med resten av livet, og tilbyr gjerne å tegne et eget spesielt design som ingen andre har, istedenfor en typiske tatovering som mange andre allerede har.

Størrelse for de under 18 år: Innenfor 8 cm

Vi kan gjøre unntak i spesielle situasjoner, som ved f.eks. dekking av arr og selvskading arr i samråd med foresatt. Hvis du ønsker hjelp eller har spørsmål, ta gjerne kontakt med oss. Vi tilbyr gratis konsultasjon, hvor du kan få hjelp av en artist til å snakke om motiv og plassering.

Før du kan booke time til tatovering settes det opp en konsultasjon hvor en artist, personen under 18 år og foresatte har en samtale om ønske av motiv og plassering. Kun personer som er juridisk ansvarlig for personen under 18 år anses som foresatt eller verge. På selve tatoveringstimen må både personen under 18 år og foresatt fremvise legitimasjon, og skrive under et egenerklæringsskjema.
 
Hvis du ønsker å sette opp en time til konsultasjon hjelper vi gjerne deg med dette. Bruk skjemaet «BOOKING» eller send oss en mail til post@carbon
0
Webdesign levert av Zondo Norge AS