Drop-inn & Flash design

Her kan du finne vårt utvalg av flash design som er tegnet av våre artister! Dager hvor vi har drop-in kan du velge mellom våre ferdige flash design, eller du kan ta med ditt eget design.

Vi har ikke faste dager på drop-in, så vi annonserer dette på våre sosiale medier som Snapchat og Instagram.
Du kan følge oss på @carboninktattoo 

Våre artister har tegnet flash design ark med små design, og størrelsen varierer fra 3-8 cm avhengig av designet. Utgangsprisen står på hvert flash ark, og er basert på linework i størrelsen på et a4 ark. Vi kan selvfølgelig øke størrelsen på designet, eller legge til skygger/ farger/dotwork for et tillegg i prisen. Minstepris er 1000 kr for våre egne flash design (Det er egne priser for tatovering på finger, hals og hånd)

Husk at du må ha med deg legitimasjon, og aldersgrensen på tatovering er 18 år. Aldersgrense for tatovering på hender, fingre og hals er 20 år, og du må ha tatoveringer fra tidligere for å ta tatovering på hender og hals hos oss. Hvis du er mellom 16-18 kan du få èn tatovering med restriksjoner på størrelse og motiv. Mer informasjon om dette finner du i vår artikkel " Aldersgrense tatovering" under FAQ.

Vi har ikke drop-in på piercing.

Du finner oss i Øvregate 2, som ligger i gågata i Brumunddal.

Våre åpningstider i resepsjonen er
Mandag til Fredag kl 9-16.30

0
Webdesign levert av Zondo Norge AS