Barn og hull i ørene

Når kan barnet ta hull i øret?
For barn mellom 8-12 år er det mulig å få hull i ørene i følge med foresatt, og vi kan tilby en gratis konsultasjon hos piercing artist for dette.

Individuell vurdering på hull i øret på barn
Det betyr en konsultasjon mellom piercingartist, foresatt og barn hvor vi snakker om hva hull i ørene betyr, forklarer etterbehandling, ser på anatomien av barnets øre og vurdere om barnet forstår prosessen, og er fysisk og mentalt klar for å bli stukket med nål. Vi bruker ikke pistol for å lage hull i øret, og ønsker du mer informasjon om dette kan du lese artikkelen vår “Piercingpistolen” lenger ned på siden vår

Dette gjør vi for å unngå å påføre barnet traumer i forbindelse med nåler osv, i tillegg til at i noen tilfeller er det foreldrene som vil at barnet skal ha hull i ørene, og ikke barnet selv. Siden vi ikke bruker pistol, er det en litt annen prosess, og det er derfor viktig at barnet føler seg trygg og vet hva som skal skje.

Prisen for hull i ørene er 450,-
Smykket koster fra 150 kr for det enkleste smykket av ASTMF 136 Titan. Dette smykket er håndpusset og internally threaded, som gjør det lett å rense og enkelt å bytte.
Du kan selv velge ut smykke med swarowski, krystaller og opaler fra QualiTi eller MetalMafia.
Disse smykkene sitter trygt, har livstids garanti på stenene og er enkle å rengjøre.

 

Webdesign levert av Zondo Norge AS