Piercing priser

Vi har er meget godt utvalg av smykker i hånd pusset titan (ASTMF 136). Du kan velge å smykke selv når du piercer deg. Vårt standard smykke er en barbell eller labret av titan med runde kuler. Hvis du ønsker noe mer unikt hat vi et stort utvalg av smykker med CZ krystaller og opaler fra QualiTi og MetalMafia. Vi har også et stort utvalg av akryl, PTFE og noe organisk materiale til piercinger som er ferdig healed.

Vi anbefaler barbell eller labret som førstegangssmykke. Noen piercinger som Daith, Smiley og Septum brukes et curved smykke eller ring som førstegangssmykke. Her finnes det flere forskjellige smykketyper, og vi guider deg gjennom utvalget vårt ut ifra din anatomi og ønsket plassering på piercingen. Vi anbefaler ikke å bruke ring i nesevinge, helix eller conch de første 6 månedene. Ved å bruke labret eller barbell den første perioden vil piercingen være mindre utsatt for ytre påvirkninger, og etter 6 måneder hjelper vi deg gjerne med å bytte smykke til en ring som er tilpasset din anatomi..

Du får skriftlig og muntlig informasjon om etterbehandling, samt gode råd om du skulle oppleve problemer med din piercing. Du kan også finne etterbehandling, informasjon og priser på vår side: Informasjon om Piercing

Vi bruker kun nål når vi tar piercing
Vi fraråder sterkt å ta piercing hos steder som bruker pistol da denne metoden forårsaker mye mer skade på huden enn et stikk med en nål.

Gratis bytte av smykke
Når du tar piercing hos oss bytter vi til kortere smykke for deg gratis når piercingen har grodd. Dette utføres vanligvis etter 8 uker.

Bonuskort
Når du har tatt 4 piercinger hos oss får du 2 piercinger gratis! Bonuskort kan også slås sammen, og de to gratis piercingene må tas samtidig på èn person. Smykket kommer i tillegg.

0
Webdesign levert av Zondo Norge AS