Microblading

Microblading er en semi-permanent behandling, som betyr at pigmentete blir gradvis borte fra huden. Dette utføres med et tynt blad med mange små nåler, som behandleren manuelt dypper i pigmenteringsblekk og bruker til å lage små “risp” i huden som etterligner hårstrå. Dette tar ca 20-40 minutter per bryn. Farge legges så over hele brynet for å trekke ned i huden.  Hele prosedyren fra å tegne opp form til å tar bilder av det ferdige resultatet tar ca 2,5-3 timer den første behandlingen. Hos oss får du 2 behandlinger inkludert i prisen, den andre timen må være 4-6 uker etter første behandling.

Det første som skjer når du ønsker time til microblading er at du booker en konsultasjon. Her får du snakke med behandleren om hva du ønsker og kan forvente, og får informasjon om prosedyren, forventet resultat, form og farge. Av ulike årsaker er det ikke alle som kan ta microblading. Dette kan være bl.a graviditet, diabetes, kreft, skadet hud, arrdannelse, tidligere pigmentering, steroider, sykdom eller medikamenter. Du kan ikke utføre behandling om du bruker legemiddelet isotretinoin. Det er også viktig for oss å vurdere din naturlige hårvekst og om microblading kan utføres med et godt resultat, vi ønsker derfor at du ikke fjerner hår 30 dager før konsultasjonen.

Microblading priser:
4000 kr * 2 behandlinger inkludert
1000 kr * Oppfarging av behandling utført hos oss innen 12 mnd
2000 kr * Oppfarging av behandling utført hos oss etter 12 mnd

Konsultasjon kan bookes ved å sende en melding på kontaktskjemaet nederst på siden, på vår facebookside, via mail: Post@carbonink.no eller via telefon: 98150505

x

Hva kan du forvente?
Fargen vil fremstå som kraftig de første dagene. Når området begynner å flasse etter noen dagen vil fargen avta gradvis (40 -50%) og det er normalt at det flasser i opptil 14 dager. Når området har sluttet å flasse kan fargen fremstå som veldig lys, fargen vil gradvis bli tydeligere og det er da trygt å vaske/sminke ansiktet som vanlig. Hvor sterk fargen blir til slutt avhenger av din hudtype og etterbehandlingen.
Etter 4 uker kan du se resultatet etter første behandling og vi utfører da en obligatorisk behandling. Dette må gjøres innen 6 uker av første behandling og utføres for å sikre et jevnt resultat og at pigmentene ikke går tapt.
Hvis du har fet hudtype er det sannsynlig at du trenger flere behandlinger eller fargekorrigeringer, og du kan forvente at pigmentene varer i ca 6 mnd.

Hvis du har normal hud kan du forvente at fargen varer i ca 12 mnd.

Før selve behandlingen er det viktig at du passer på dette:
– Ikke drikk alkohol 48 timer før behandlingen.
– Ikke napp/voks brynene 7 dager før behandling.
– Ikke sol deg 2 uker før behandlingen.
– Ikke farge bryn 3 dager innen behandlingen.
– Ikke ta botox eller kjemisk peeling 4 uker før behandlingen.
– Ikke utfør ansikts-behandling 2 uker før behandlingen
– Du kan ikke ha en betennelse eller infeksjon i kroppen.
– Ikke ta ibuprofen eller andre blodfortynnende midler, antibiotika, magnesium eller jerntilskudd 1 uke før behandlingen.

Dagen du skal utføre behandlingen:
– Spis 30 minutter før timen, dette holder blodsukkeret ditt stabilt og gjør deg mindre sensitiv under behandlingen.
-Unngå koffein 3 timer før behandlingen, koffein gjør deg mer sensitiv.
-Ikke tren på selve dagen behandlingen skal utføres.

Etter selve behandlingen må du unngå:
2 uker: Sol og solarium. Bruk solfaktor 30.
2 uker: Sminke på og rundt bryn
1 uke: Vann direkte på brynene
1 uke: Basseng og sauna.
5 dager: Trening (på grunn av svette)
– Ikke la det renne vann over brynene mens det er skorpe.
– Mens det er skorpe fraråder vi å sove på magen.
– Ikke pirk vekk skorpe eller flass fra bryn.

Etterbehandlingen utgjør ca 70% av det ferdige resultatet. Hvis du ikke følger riktig etterbehandling de påfølgende ukene kan du miste opp mot 80% av fargen. Det absolutt viktigste er hvordan du vasker og smører området. Vi anbefaler å vaske ved å ha saltvann på kompressor og presse lett på brynene, krem påføres med rene hender eller qtips. Det er viktig at du ikke drar eller gnir over området, men heller presse lett. Dette skal du gjøre i 7 dager.

Viktig å tenke på etter behandlingen:
Ved å bruke solfaktor minimerer du sjansen for at fargen falmer for tidlig. Vi anbefaler at du bruker solfaktor i minimum 4 uker etter behandlingene. Det er viktig å følge opp første behandling med å for å sikre et jevnt resultat. Unngå ekstrem varme eller kulde.

x

0
Webdesign levert av Zondo Norge AS